Opinie

    5 star review  Zleciłam firmie remont salonu, efekt przerósł moje oczekiwania. Ekipa bardzo sprawna w dobrej cenie

    thumb Katarzyna Zmudczyńska
    11/24/2020

    5 star review  Trafiłem na firmę Adrem z polecenia znajomych. Mało jest firm które tak rzetelnie podchodzą do klienta. Polecam jeśli szuka się zaufanej firmy.

    thumb Andrzej Piskorski
    7/10/2020

    5 star review  W ciągu ostatniego roku potrzebowałem wykończyć 3 mieszkania pod wynajem. Początkowy stan był różny - od najgorszego z możliwych (do wymiany wszystkie instalacje, tynki, okna, drzwi), po odświeżenie. Po pierwsze nie naciągają - dostałem szybką wycenę i rozsądnie określone koszty. Ostatecznie mieszkania zostały oddane pod klucz i nie wymagały żadnych dodatkowych prac. Realizacje zgodnie z terminem, a nawet nieco szybciej. Po dobrze wykonanych zleceniach zdecydowałem się na zlecenie prac u mnie w domu - na sierpień mam już umowę na remont i wykończenie poddasza dla syna.

    thumb Arkadiusz Wiśniewski
    6/14/2020

    5 star review  Bardzo starannie i sprawnie przeprowadzony remont. Wszystko terminowo i w rozsądnej cenie

    thumb Mariusz Michalczuk
    7/02/2020

    5 star review  Panowie znają się na swojej pracy. W końcu trafiłam na ekipę po której nie było trzeba poprawiać. Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonego remontu

    thumb Martyna Mączyńska
    9/24/2020

    5 star review  Szczerze polecam 🙂 Kompleksowo podeszli do remontu mojego mieszkania. Duża wiedza techniczna i sprawne działanie. Oby więcej takich firm budowlanych na rynku. Z ręką na sercu rekomenduję usługi.

    thumb Marek Dryl
    11/23/2020

    5 star review  Remont łazienki wykonany zgodnie z projektem oraz bardzo terminowo. Cenowo całkiem dobrze - zmieściłem się w przeznaczonym budżecie. Polecam

    thumb Michel Stolarczyk
    11/23/2020

    5 star review  Konkretnie i rzeczowo. Jakość pracy na najwyższym poziomie, bezproblemowy kontakt, pomoc przy wyborze materiałów

    thumb Robert Dąbrowski
    8/20/2020

    5 star review  Śmiało mogę polecić usługi firmy Adrem. Remont w mieszkaniu został wykonany sprawnie, profesjonalnie i na czas

    thumb Mariusz Michalski
    11/08/2020

    5 star review  Fachowcy! Remont przebiegł szybko i czysto - a spodziewałam się czegoś innego, jak to przy remoncie bywa... Jestem mila zaskoczona!

    thumb Aneta Dąbrowska
    9/17/2020

    5 star review  Szybko, sprawnie i terminowo, łazienka wygląda jak nowa. Dzięki i polecam

    thumb Arek Barański
    10/06/2020

    5 star review  Adrem tworzy zgrany zespół specjalistów. Od samego początku zaskoczyło mnie bardzo profesjonalne podejście do Klienta - Pan Jacek przygotował szczegółową wycenę remontu mieszkania na 2 strony A4 - pozycja po pozycji, dzięki czemu wiedziałem za co tak naprawdę płacę. Wysłałem w sumie 6 zapytań do różnych firm i tylko tutaj dostałem tak dobrze skonstruowaną ofertę. W kwestii prac remontowych: zgodnie z wyznaczonym terminem, wszystko prawidłowo wykonane. Jestem niezmiernie wdzięczny za szybszy termin oddania wyremontowanego już mieszkania - jeszcze w tym roku! Dziękuję

    thumb Mariusz Uss
    12/30/2020

    5 star review  Konkretna ekipa! Prace porządnie wykonane, mieszkanie zostawione czyste. O wszystko zadbali, dobrze doradzają w razie wątpliwości. A przede wszystkim terminowość. Bardzo polecam, bo warto!

    thumb Zbigniew Famuła
    11/09/2020

    5 star review  Panowie wykonywali prace wykończeniowe w moim domu. Kontakt z właścicielem mogę ocenić bardzo pozytywnie. Firma będzie niedługo przeprowadzać remont u mojego syna - mam nadzieję, że równie udany.

    thumb Zbigniew Tomaszewski
    7/01/2020

    5 star review  Gorąco polecam! Powierzyliśmy firmie remont starego domu, gdzie wszystko wymagało kapitalnej odnowy. Jednocześnie zależało nam na zachowaniu charakteru starego domu. Efekt bardzo zadowalający

    thumb Karolina Michalska
    12/22/2020