Opinie

5 star review  W ciągu ostatniego roku potrzebowałem wykończyć 3 mieszkania pod wynajem. Początkowy stan był różny - od najgorszego z możliwych (do wymiany wszystkie instalacje, tynki, okna, drzwi), po odświeżenie. Po pierwsze nie naciągają - dostałem szybką wycenę i rozsądnie określone koszty. Ostatecznie mieszkania zostały oddane pod klucz i nie wymagały żadnych dodatkowych prac. Realizacje zgodnie z terminem, a nawet nieco szybciej. Po dobrze wykonanych zleceniach zdecydowałem się na zlecenie prac u mnie w domu - na sierpień mam już umowę na remont i wykończenie poddasza dla syna.

thumb Arkadiusz Wiśniewski
14 czerwca 2020

5 star review  Zleciłam firmie remont salonu, efekt przerósł moje oczekiwania. Ekipa bardzo sprawna w dobrej cenie

thumb Katarzyna Zmudczyńska
24 listopada 2020

5 star review  Adrem tworzy zgrany zespół specjalistów. Od samego początku zaskoczyło mnie bardzo profesjonalne podejście do Klienta - Pan Jacek przygotował szczegółową wycenę remontu mieszkania na 2 strony A4 - pozycja po pozycji, dzięki czemu wiedziałem za co tak naprawdę płacę. Wysłałem w sumie 6 zapytań do różnych firm i tylko tutaj dostałem tak dobrze skonstruowaną ofertę. W kwestii prac remontowych: zgodnie z wyznaczonym terminem, wszystko prawidłowo wykonane. Jestem niezmiernie wdzięczny za szybszy termin oddania wyremontowanego już mieszkania - jeszcze w tym roku! Dziękuję

thumb Mariusz Uss
30 grudnia 2020

5 star review  Panowie znają się na swojej pracy. W końcu trafiłam na ekipę po której nie było trzeba poprawiać. Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonego remontu

thumb Martyna Mączyńska
24 września 2020

5 star review  Gorąco polecam! Powierzyliśmy firmie remont starego domu, gdzie wszystko wymagało kapitalnej odnowy. Jednocześnie zależało nam na zachowaniu charakteru starego domu. Efekt bardzo zadowalający

thumb Karolina Michalska
22 grudnia 2020

5 star review  Bardzo starannie i sprawnie przeprowadzony remont. Wszystko terminowo i w rozsądnej cenie

thumb Mariusz Michalczuk
2 lipca 2020

5 star review  Szczerze polecam 🙂 Kompleksowo podeszli do remontu mojego mieszkania. Duża wiedza techniczna i sprawne działanie. Oby więcej takich firm budowlanych na rynku. Z ręką na sercu rekomenduję usługi.

thumb Marek Dryl
23 listopada 2020

5 star review  Trafiłem na firmę Adrem z polecenia znajomych. Mało jest firm które tak rzetelnie podchodzą do klienta. Polecam jeśli szuka się zaufanej firmy.

thumb Andrzej Piskorski
10 lipca 2020

5 star review  Szybko, sprawnie i terminowo, łazienka wygląda jak nowa. Dzięki i polecam

thumb Arek Barański
6 października 2020

5 star review  Fachowcy! Remont przebiegł szybko i czysto - a spodziewałam się czegoś innego, jak to przy remoncie bywa... Jestem mila zaskoczona!

thumb Aneta Dąbrowska
17 września 2020

5 star review  Konkretna ekipa! Prace porządnie wykonane, mieszkanie zostawione czyste. O wszystko zadbali, dobrze doradzają w razie wątpliwości. A przede wszystkim terminowość. Bardzo polecam, bo warto!

thumb Zbigniew Famuła
9 listopada 2020

5 star review  Konkretnie i rzeczowo. Jakość pracy na najwyższym poziomie, bezproblemowy kontakt, pomoc przy wyborze materiałów

thumb Robert Dąbrowski
20 sierpnia 2020

5 star review  Remont wykonany z dużą starannością. Jak ktoś szuka dobrej firmy budowlanej z Warszawy to możne na ADREM liczyć. Uczciwy właściciel, ogólnie wszystko ok.

thumb Joanna Kaczmarczyk
6 lipca 2020

5 star review  Łazienka mojej mamy wykonana po mistrzowsku! Mama bardzo obawiała się tego remontu, ale poszło naprawdę gładko. Płytki na ścianach i podłodze wyglądają nieskazitelnie. Polecam fachowców z firmy Adrem

thumb Monika Rychłowska
27 lipca 2020

5 star review  Śmiało mogę polecić usługi firmy Adrem. Remont w mieszkaniu został wykonany sprawnie, profesjonalnie i na czas

thumb Mariusz Michalski
8 listopada 2020

📞 Zadzwoń do nas: 797 302 001 i uzyskaj bezpłatną 👷‍♀️ wycenę prac