Opinie

    5 star review  Konkretna ekipa! Prace porządnie wykonane, mieszkanie zostawione czyste. O wszystko zadbali, dobrze doradzają w razie wątpliwości. A przede wszystkim terminowość. Bardzo polecam, bo warto!

    thumb Zbigniew Famuła
    9 listopada 2020

    5 star review  Adrem tworzy zgrany zespół specjalistów. Od samego początku zaskoczyło mnie bardzo profesjonalne podejście do Klienta - Pan Jacek przygotował szczegółową wycenę remontu mieszkania na 2 strony A4 - pozycja po pozycji, dzięki czemu wiedziałem za co tak naprawdę płacę. Wysłałem w sumie 6 zapytań do różnych firm i tylko tutaj dostałem tak dobrze skonstruowaną ofertę. W kwestii prac remontowych: zgodnie z wyznaczonym terminem, wszystko prawidłowo wykonane. Jestem niezmiernie wdzięczny za szybszy termin oddania wyremontowanego już mieszkania - jeszcze w tym roku! Dziękuję

    thumb Mariusz Uss
    30 grudnia 2020

    5 star review  Bardzo starannie i sprawnie przeprowadzony remont. Wszystko terminowo i w rozsądnej cenie

    thumb Mariusz Michalczuk
    2 lipca 2020

    5 star review  Łazienka mojej mamy wykonana po mistrzowsku! Mama bardzo obawiała się tego remontu, ale poszło naprawdę gładko. Płytki na ścianach i podłodze wyglądają nieskazitelnie. Polecam fachowców z firmy Adrem

    thumb Monika Rychłowska
    27 lipca 2020

    5 star review  Szczerze polecam 🙂 Kompleksowo podeszli do remontu mojego mieszkania. Duża wiedza techniczna i sprawne działanie. Oby więcej takich firm budowlanych na rynku. Z ręką na sercu rekomenduję usługi.

    thumb Marek Dryl
    23 listopada 2020

    5 star review  Remont łazienki wykonany zgodnie z projektem oraz bardzo terminowo. Cenowo całkiem dobrze - zmieściłem się w przeznaczonym budżecie. Polecam

    thumb Michel Stolarczyk
    23 listopada 2020

    5 star review  Gorąco polecam! Powierzyliśmy firmie remont starego domu, gdzie wszystko wymagało kapitalnej odnowy. Jednocześnie zależało nam na zachowaniu charakteru starego domu. Efekt bardzo zadowalający

    thumb Karolina Michalska
    22 grudnia 2020

    5 star review  Trafiłem na firmę Adrem z polecenia znajomych. Mało jest firm które tak rzetelnie podchodzą do klienta. Polecam jeśli szuka się zaufanej firmy.

    thumb Andrzej Piskorski
    10 lipca 2020

    5 star review  Remont wykonany z dużą starannością. Jak ktoś szuka dobrej firmy budowlanej z Warszawy to możne na ADREM liczyć. Uczciwy właściciel, ogólnie wszystko ok.

    thumb Joanna Kaczmarczyk
    6 lipca 2020

    5 star review  Fachowcy! Remont przebiegł szybko i czysto - a spodziewałam się czegoś innego, jak to przy remoncie bywa... Jestem mila zaskoczona!

    thumb Aneta Dąbrowska
    17 września 2020

    5 star review  W ciągu ostatniego roku potrzebowałem wykończyć 3 mieszkania pod wynajem. Początkowy stan był różny - od najgorszego z możliwych (do wymiany wszystkie instalacje, tynki, okna, drzwi), po odświeżenie. Po pierwsze nie naciągają - dostałem szybką wycenę i rozsądnie określone koszty. Ostatecznie mieszkania zostały oddane pod klucz i nie wymagały żadnych dodatkowych prac. Realizacje zgodnie z terminem, a nawet nieco szybciej. Po dobrze wykonanych zleceniach zdecydowałem się na zlecenie prac u mnie w domu - na sierpień mam już umowę na remont i wykończenie poddasza dla syna.

    thumb Arkadiusz Wiśniewski
    14 czerwca 2020

    5 star review  Długo zwlekałam z kompleksowym remontem domu i byłam nieco przerażona realizacją tego przedsięwzięcia. Zadzwoniłam do firmy Adrem, parę dni później po oględzinach miałam gotową wycenę, która obejmowała wszelkie prace. Jestem bardzo zadowolona z wyników pracy ekipy - dobra i solidna firma

    thumb Beata Tyszka
    11 listopada 2020

    5 star review  Szybko, sprawnie i terminowo, łazienka wygląda jak nowa. Dzięki i polecam

    thumb Arek Barański
    6 października 2020

    5 star review  Panowie wykonywali prace wykończeniowe w moim domu. Kontakt z właścicielem mogę ocenić bardzo pozytywnie. Firma będzie niedługo przeprowadzać remont u mojego syna - mam nadzieję, że równie udany.

    thumb Zbigniew Tomaszewski
    1 lipca 2020

    5 star review  Panowie znają się na swojej pracy. W końcu trafiłam na ekipę po której nie było trzeba poprawiać. Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonego remontu

    thumb Martyna Mączyńska
    24 września 2020

📞 Zadzwoń do nas: 797 302 001 i uzyskaj bezpłatną 👷‍♀️ wycenę prac