Opinie

    5 star review  Konkretna ekipa! Prace porządnie wykonane, mieszkanie zostawione czyste. O wszystko zadbali, dobrze doradzają w razie wątpliwości. A przede wszystkim terminowość. Bardzo polecam, bo warto!

    thumb Zbigniew Famuła
    11/09/2020

    5 star review  Konkretnie i rzeczowo. Jakość pracy na najwyższym poziomie, bezproblemowy kontakt, pomoc przy wyborze materiałów

    thumb Robert Dąbrowski
    8/20/2020

    5 star review  Szczerze polecam 🙂 Kompleksowo podeszli do remontu mojego mieszkania. Duża wiedza techniczna i sprawne działanie. Oby więcej takich firm budowlanych na rynku. Z ręką na sercu rekomenduję usługi.

    thumb Marek Dryl
    11/23/2020

    5 star review  Bardzo starannie i sprawnie przeprowadzony remont. Wszystko terminowo i w rozsądnej cenie

    thumb Mariusz Michalczuk
    7/02/2020

    5 star review  W ciągu ostatniego roku potrzebowałem wykończyć 3 mieszkania pod wynajem. Początkowy stan był różny - od najgorszego z możliwych (do wymiany wszystkie instalacje, tynki, okna, drzwi), po odświeżenie. Po pierwsze nie naciągają - dostałem szybką wycenę i rozsądnie określone koszty. Ostatecznie mieszkania zostały oddane pod klucz i nie wymagały żadnych dodatkowych prac. Realizacje zgodnie z terminem, a nawet nieco szybciej. Po dobrze wykonanych zleceniach zdecydowałem się na zlecenie prac u mnie w domu - na sierpień mam już umowę na remont i wykończenie poddasza dla syna.

    thumb Arkadiusz Wiśniewski
    6/14/2020

    5 star review  Panowie znają się na swojej pracy. W końcu trafiłam na ekipę po której nie było trzeba poprawiać. Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonego remontu

    thumb Martyna Mączyńska
    9/24/2020

    5 star review  Remont łazienki wykonany zgodnie z projektem oraz bardzo terminowo. Cenowo całkiem dobrze - zmieściłem się w przeznaczonym budżecie. Polecam

    thumb Michel Stolarczyk
    11/23/2020

    5 star review  Szybko, sprawnie i terminowo, łazienka wygląda jak nowa. Dzięki i polecam

    thumb Arek Barański
    10/06/2020

    5 star review  Śmiało mogę polecić usługi firmy Adrem. Remont w mieszkaniu został wykonany sprawnie, profesjonalnie i na czas

    thumb Mariusz Michalski
    11/08/2020

    5 star review  Długo zwlekałam z kompleksowym remontem domu i byłam nieco przerażona realizacją tego przedsięwzięcia. Zadzwoniłam do firmy Adrem, parę dni później po oględzinach miałam gotową wycenę, która obejmowała wszelkie prace. Jestem bardzo zadowolona z wyników pracy ekipy - dobra i solidna firma

    thumb Beata Tyszka
    11/11/2020

    5 star review  Trafiłem na firmę Adrem z polecenia znajomych. Mało jest firm które tak rzetelnie podchodzą do klienta. Polecam jeśli szuka się zaufanej firmy.

    thumb Andrzej Piskorski
    7/10/2020

    5 star review  Panowie wykonywali prace wykończeniowe w moim domu. Kontakt z właścicielem mogę ocenić bardzo pozytywnie. Firma będzie niedługo przeprowadzać remont u mojego syna - mam nadzieję, że równie udany.

    thumb Zbigniew Tomaszewski
    7/01/2020

    5 star review  Fachowcy! Remont przebiegł szybko i czysto - a spodziewałam się czegoś innego, jak to przy remoncie bywa... Jestem mila zaskoczona!

    thumb Aneta Dąbrowska
    9/17/2020

    5 star review  Remont wykonany z dużą starannością. Jak ktoś szuka dobrej firmy budowlanej z Warszawy to możne na ADREM liczyć. Uczciwy właściciel, ogólnie wszystko ok.

    thumb Joanna Kaczmarczyk
    7/06/2020

    5 star review  Zleciłam firmie remont salonu, efekt przerósł moje oczekiwania. Ekipa bardzo sprawna w dobrej cenie

    thumb Katarzyna Zmudczyńska
    11/24/2020